CNC Operator

CNC Operator

 

Wil jij werken voor één van de grootste aanbieders op het gebied van gevelbouw in de Benelux? Kun je met handen maken wat je ogen zien?

Met circa 30 collega’s realiseren we de meest uiteenlopende projecten waarbij kwaliteit centraal staat. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een CNC Operator.

Als jij op zoek bent naar een afwisselende functie en van aanpakken weet, dan is dit jouw kans!

Omschrijving

Als CNC Operator frees je verschillende composietproducten met een CNC freesmachine van het merk Biesse Type Rover. Je kunt de machines  programmeren en aan de hand van tekeningen/bestellijsten kun je ook zelfstandig de machines instellen. Verder kun je ook de tekeningen in bSolid bewerken c.q. aanpassen daar waar nodig is.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een succesvolle internationale organisatie met informele inslag. Wij werken samen als één team van jong tot oud, van fabrieksmedewerker tot directeur, en de lijnen binnen de organisatie zijn dan ook kort.

Wat bied jij?

  • MBO denkniveau
  • Ervaring met composiet plaatmaterialen zoals Alucobond, Larson en Stac-Bond
  • Ervaring met Biesse Rover en bSolid is een pre
  • Je kunt nauwkeurig werken en bent flexibel in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden
  • Je kunt zelfstandig werken maar ook samenwerken
  • Je hebt een non-nonsens en gemotiveerde instelling

Wat moet je doen?

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kan je contact opnemen met L. Faas, telefoonnummer: 071-5899223. Ook kan je direct je sollicitatie mailen naar: vacature@princecladding.nl