CNC zetter/kanter

CNC zetter/kanter

 

Wil jij werken voor één van de grootste aanbieders op het gebied van gevelbouw in de Benelux? Kun je met handen maken wat je ogen zien?

Prince Cladding heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot een bouwpartner op vele nationale en internationale projecten. Met circa 30 collega’s realiseren we de meest uiteenlopende projecten waarbij kwaliteit centraal staat. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een CNC zetter/kanter.

Als jij op zoek bent naar een afwisselende functie en van aanpakken weet, dan is dit jouw kans!

Omschrijving

Als CNC zetter/kanter/knipper zet je verschillende plaatwerkproducten met een CNC kantbank van het merk Durma. Je kunt de machines programmeren en aan de hand van tekeningen/bestellijsten kun je zelfstandig de machines instellen. Daarnaast zorg je dat producten die vervoert moeten worden naar de bouwplaatsen goed, tijdig en veilig klaar staan voor transport.

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een succesvolle internationale organisatie met informele inslag. Wij werken als één team van jong tot oud, van fabrieksmedewerker tot directeur, en de lijnen binnen de organisatie zijn dan ook kort.

Wat bied jij ?

  • MBO denkniveau
  • Ervaring met plaatwerk
  • Ervaring met Durma zet en knipbank is een pre
  • Je kunt nauwkeurig werken en bent flexibel in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden
  • Ervaring met het in-en omstellen van CNC-gestuurde kantpers
  • je kunt zelfstandig werken maar ook samenwerken
  • Je hebt een non-nonsens en gemotiveerde instelling

Wat moet je doen?

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je contact opnemen met L. Faas, telefoonnummer: 071-5899223. Ook kan je direct je sollicitatie mailen naar: vacature@princecladding.nl.