Beschikbare vacatures

Prince Cladding ontwerpt, assembleert, bouwt en onderhoudt geïntegreerde systemen voor gevelbekleding, beglazing, ventilatie en dakbedekking. In meer dan veertig jaar evolueerde Prince Cladding – een Nederlands familiebedrijf – tot een specialist, die wereldwijd grote, tot de verbeelding sprekende projecten uitvoerde.

Wij zijn op zoek naar:

Uitvoerder

Als uitvoerder heb je een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Het bouwproces laat je goed verlopen. Jij beheert en registreert de projectdocumenten en je zorgt ervoor dat het project goed wordt opgeleverd.

Tekenaar/Engineer

Als tekenaar/engineer ben je verantwoordelijk voor het tekenen van onze projecten. Je maakt deel uit van een projectteam en bent vanaf het begin actief bij het project betrokken.

Calculator-Kostendeskundige

In deze functie sta je aan de wieg van het succes van Prince Cladding. Spraakmakende projecten in binnen- en buitenland worden door jou als een van de eerste beoordeeld.

Open Sollicitatie

Staat je beoogde functie er niet tussen? Je kunt altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Stuur deze, samen met uw CV en motivatie, via onderstaande link op.