Beschikbare vacatures

Prince Cladding ontwerpt, assembleert, bouwt en onderhoudt geïntegreerde systemen voor gevelbekleding, beglazing, ventilatie en dakbedekking. In meer dan veertig jaar evolueerde Prince Cladding – een Nederlands familiebedrijf – tot een specialist, die wereldwijd grote, tot de verbeelding sprekende projecten uitvoerde.

Wij zijn op zoek naar:

CNC Operator

Als CNC operator frees je verschillende composietproducten met een CNC freesmachine van het merk Biesse Type Rover. Je kunt de machines zelfstandig instellen/programmeren aan de hand van tekeningen en bestellijsten.

CNC zetter/kanter

Als CNC zetter/kanter/knipper zet je verschillende plaatwerkproducten met een CNC kantbank van het merk Durma. Je kunt de machines zelfstandig instellen/programmeren aan de hand van tekeningen en bestellijsten.

Projectleider

Als ervaren projectleider binnen de bouwwereld ben je verantwoordelijk voor het realiseren van bouwprojecten van klein tot groot binnen de Benelux. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor verschillende partijen.

Verkoper

Als verkoper ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze huidige klantenportefeuille, het gehele offerte traject en het uitbouwen van onze klantenportefeuille. Je bent het visitekaartje van de organisatie.

Open Sollicitatie

Staat je beoogde functie er niet tussen? Je kunt altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Stuur deze, samen met uw CV en motivatie, via onderstaande link op.