Projectleider (m/v)

Projectleider (m/v)

Wil jij werken voor één van de grootste aanbieders op het gebied van gevelbouw in de Benelux ? Wil jij geassocieerd worden met een organisatie die kwaliteit uitzonderlijk hoog in het vaandel heeft staan?

Als jij op zoek bent naar een afwisselende en uitdagende functie waarbij de krijtlijnen al uit staan, maar waarbij je ook de nodige vrijheid krijgt om deze functie zelfstandig in te vullen, dan is dit jouw kans!

Omschrijving

Als ervaren projectleider binnen de bouwwereld ben je verantwoordelijk voor het realiseren van bouwprojecten van klein tot groot binnen de Benelux. Je maakt onderdeel uit van het projectteam en bent vanaf de allereerste ontwikkeling van het project actief betrokken. Je ben een belangrijk aanspreekpunt voor verschillende partijen, welke je altijd netjes en effectief te woord staat. Vanuit de wensen van de klant geef je bouwkundige en technische input om zo te zorgen voor een goed afgeleverd project en een tevreden opdrachtgever.

Je speerpunten zijn een analytisch denkvermogen, een onderhandelaar en het op alle niveaus helder kunnen communiceren. Door jouw aanpak en planning weet je mensen mee te krijgen. Je bent stressbestendig en in staat een helikopterview te behouden over de diverse projecten die onder jouw verantwoording vallen. Met die eigenschappen weet jij je projecten op technisch, commercieel en financieel vlak goed af te ronden.

Inhoud

Je begeleidt de projecten nauwkeurig en behoudt contact met alle partijen. Van het begin tot aan het einde van het project stel je vast wat er moet gebeuren en zorg je voor de organisatie en planning van de werkzaamheden, de werklieden en materiaal op de bouwplaats. Ook tijdens de bouw houd je constant toezicht op het project, om te zorgen dat zich geen vertraging ontstaat of dat er sprake is van kostenoverschrijding. Door jouw ervaring in de bouw weet je onderhandelingen met de onderaannemers en leveranciers tot een goed einde te brengen en zorg je dat er een positieve druk wordt uitgeoefend.

Je bent op de hoogte van relevante normen en wetgeving omtrent bouw en installatietechniek, veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen en buiten het projectteam en je rapporteert rechtstreeks aan de Directie.

Wat bieden wij ?

Een uitdagende en afwisselende functie met ruime doorgroeimogelijkheden binnen een succesvolle internationale organisatie met informele inslag. Wij werken samen als één team van jong tot oud, van fabrieksmedewerker tot directeur, en de lijnen binnen de organisatie zijn dan ook kort.

Wat bied jij?

  • Een afgeronde MTS of HBO opleiding bouwkunde
  • Aantoonbare ervaring als projectleider in de bouw
  • VCA-VOL
  • Je bent in staat een helikopterview te behouden en snel te schakelen tussen de projecten
  • Communicatief sterk, zowel in woord als geschrift
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Je herkent jezelf in de volgende competenties:

  • Analytisch, besluitvaardig, overtuigend
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Communicatief, klantgericht en stressbestendig..

Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar:

vacature@princecladding.nl

Let op:
* Aan deze vacature is geen reactietermijn verbonden.
* Aanbiedingen door externe bureaus worden niet in behandeling genomen.